Philips 50PUS8848/12: Een ultieme kijkervaring

Carvibe.nl | Alle ins en outs over auto's en accessoires.

De Philips 50PUS8848/12 is ontworpen om je home entertainment naar een hoger niveau te tillen. Met zijn hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit, slimme functies en elegant ontwerp is deze TV een aanwinst voor elke woonkamer. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken en voordelen van deze televisie:

4K Ultra HD-beeldkwaliteit

Deze Philips TV levert verbluffende 4K Ultra HD-beeldkwaliteit, waardoor je kunt genieten van haarscherpe details, levendige kleuren en diep contrast. Dit zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring, of je nu films, sport of je favoriete tv-programma’s bekijkt.

P5 perfect picture engine

De P5 Perfect Picture Engine van Philips optimaliseert de beeldkwaliteit op verschillende niveaus, waaronder scherpte, kleur, contrast en beweging. Hierdoor worden beelden levensecht weergegeven, zelfs in de meest veeleisende scènes.

Shop hier nu naar je smart tv!

Ambilight-technologie

Deze TV is voorzien van Ambilight-technologie, waarmee de achterkant van de TV licht projecteert op de muur achter de TV. Dit creëert een meeslepende sfeer en verbetert de kijkervaring door de kleuren van het scherm uit te breiden naar de omgeving.

Dolby vision en dolby atmos

Met ondersteuning voor Dolby Vision krijg je adembenemende HDR-beelden met rijke kleuren en diep contrast. Dolby Atmos zorgt voor een meeslepende, multidimensionale geluidservaring die je midden in de actie plaatst.

Android tv met Google assistant

De Philips 50PUS8848/12 is uitgerust met Android TV, waarmee je toegang hebt tot een breed scala aan apps en content via de Google Play Store. Bovendien kun je de TV bedienen met je stem dankzij de ingebouwde Google Assistant.

SAPHI Smart TV-platform

Naast Android TV heeft deze TV ook het SAPHI Smart TV-platform van Philips voor eenvoudige toegang tot populaire apps en streamingdiensten.

Shop hier nu naar je smart tv!

 

Driezijdig ambilight

Deze TV heeft een driezijdige Ambilight, wat zorgt voor een nog meeslependere kijkervaring door het omringende licht aan te passen aan wat er op het scherm gebeurt.

Slank en stijlvol ontwerp

Met zijn slanke ontwerp en dunne randen past de Philips 50PUS8848/12 perfect in elke woonkamer en voegt hij een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Kortom, de Philips 50PUS8848/12 is een topklasse Smart TV die je thuisbioscoopervaring naar nieuwe hoogten zal tillen. Met zijn 4K-beeldkwaliteit, Ambilight-technologie, Dolby Vision en Atmos-ondersteuning, en geavanceerde Smart TV-functies, biedt deze TV alles wat je nodig hebt voor urenlang kijkplezier. Upgrade je entertainmentervaring met deze indrukwekkende Philips TV.