Samsung QE55Q77CAT QLED 4K TV: Een meeslepende kijkervaring

Carvibe.nl | Alle ins en outs over auto's en accessoires.

De Samsung QE55Q77CAT is een TV die de normen voor beeldkwaliteit en entertainment naar een hoger niveau tilt. Met zijn geavanceerde technologieën en slimme functies biedt deze QLED-TV een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor home entertainment. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken en voordelen van deze televisie 

4K Ultra HD-beeldkwaliteit

Deze QLED-TV levert verbluffende 4K Ultra HD-beeldkwaliteit, wat betekent dat je kunt genieten van heldere, scherpe beelden met levendige kleuren en indrukwekkend contrast. Dit zorgt voor een meeslepende kijkervaring, of je nu films, sport of je favoriete tv-programma’s bekijkt.

Quantum dot-technologie

Samsung’s Quantum Dot-technologie verbetert de kleurweergave aanzienlijk, waardoor de kleuren nog realistischer worden weergegeven. Dit zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave en een indrukwekkend visueel resultaat.

Shop hier nu naar je smart tv!

Slank en elegant Ontwerp

De QE55Q77CAT heeft een slank en elegant ontwerp dat zich naadloos aanpast aan elke woonkamer. Het randloze scherm en de dunne behuizing geven de TV een moderne uitstraling.

Krachtige processor

De TV is uitgerust met een krachtige processor die zorgt voor snelle prestaties en vloeiende beeldovergangen. Hierdoor kun je moeiteloos schakelen tussen apps en genieten van vloeiende bewegingen in actiescènes.

Smart TV-functies

Deze QLED-TV is een smart TV, wat betekent dat je toegang hebt tot een wereld van entertainment. Met apps zoals Netflix, Disney+, YouTube en meer kun je eenvoudig je favoriete content streamen en genieten van on-demand entertainment.

Spraakbediening en assistenten

Met spraakbediening en ingebouwde assistenten zoals Bixby, Google Assistant en Amazon Alexa, kun je de TV bedienen en vragen stellen zonder een afstandsbediening te gebruiken.

Shop hier nu naar je smart tv!

ambient mode+

De Ambient Mode+ transformeert je TV in een kunstwerk of informatiehub wanneer deze niet in gebruik is. Je kunt je TV aanpassen aan je interieur en nuttige informatie weergeven, zoals nieuwsberichten en het weer.

Multi-view

Met de Multi-View-functie kun je twee schermen tegelijk bekijken, bijvoorbeeld live tv en content van je smartphone. Hierdoor kun je geen enkel moment missen, zelfs als je meerdere dingen tegelijk wilt volgen.

De Samsung QE55Q77CAT QLED 4K TV is een geavanceerde en veelzijdige televisie die je home-entertainment ervaring zal transformeren. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, slank ontwerp en slimme functies biedt deze TV een meeslepende kijkervaring en tal van mogelijkheden voor entertainment en connectiviteit. Upgrade je thuisbioscoop met deze innovatieve QLED-TV van Samsung.